Skapa en inspirerande läshörna hemma

Det är många av oss som jobbar hemifrån just nu och i vår bransch passar det generellt ganska bra att göra det. Vi tenderar att vara väldigt uppslukade i det vi gör oavsett och så länge vi har ett fint skrivbord och en bra dator till hands, så är vi nöjda. Eller ja, det behövs så klart en schysst kaffemaskin också, så det kan man unna sig att köpa om man inte redan har gjort det. Toppenläge att investera i en riktigt bra kaffemaskin hemma.

Men det finns utmaningar med att jobba hemifrån och en ganska vanlig grej är att man kan känna sig lite oinspirerad i dessa dagar, speciellt med den ökade sociala distansen. Vi spenderar extra mycket tid på hemmaplan och det kan vara väldigt hjälpsamt att ha några smarta strategier för hur man kan känna sig inspirerad och stimulerad även om man saknar miljöombyte.

Ett tips vi vill dela med oss av idag är att ni enkelt kan skapa en inspirerande läshörna hemma. Med en specifik plats för läsning där man kan sjunka in i en bra bok, sitta riktigt bekvämt och kanske sträcka ut benen en stund, med tillgång till ett litet kaffebord för kaffekoppen, ökar chansen för att man tar sig tid att läsa lite varje dag. Daglig läsning är bra för både själen och sinnet då det både hjälper dig att slappna av och inspirera till nya idéer och tankesätt. Garden store har väldigt fina möbelgrupper med sköna bänkar och fåtöljer som passar perfekt i ett burspråk eller en inglasad altan.